september 2009
 

VVW Kruibeke
Agenda
clubnieuws
Forum
Ons Clublokaal
Prijslijst
Bestuur
Getijden
Linken op het web

Sponsors

www.kitty.be


CLUBNIEUWS  VVW-KRUIBEKE  SEPTEMBER 2009

In memorian: George Rooman

Op 19juli jongstleden overleed, op 72 jarige leeftijd, ons clublid George Rooman na een moedige maar fatale strijd tegen een slepende ziekte. Hoewel George reeds enige tijd met zijn gezondheid sukkelde verraste het droevige nieuws ons toch want een klein jaartje geleden was hij nog één van de trouwe helpers bij het “winterbergen” van de overwinteraars op onze club. George was bijna 33 jaar lang – ingeschreven op 18-09-1976 – lid van onze vereniging en tevens één van de weinige zeilers in onze rangen. Samen met echtgenote Cécile en zijn trouwe Spirit 32, koos hij in het vaarseizoen steeds het ruime sop van de Noordzee en had daarom een vaste zomerstek bij VVW-Blankenberge.

We zullen George blijven herinneren als een zachte, behulpzame kameraad, steeds bereid om bij te springen waar het nodig was en geduldig naar oplossingen zocht voor de alledaagse (boot)probleempjes. We zullen je missen, George.

Langs deze weg willen wij, in naam van alle clubleden, aan echtgenote Cécile, de kinderen en de kleinkinderen, onze welgemeende blijken van medeleven betuigen en hen veel sterkte toewensen in deze rouwperiode.

Winterbergingen: pontons op den droge !!!

Belangrijk voor de “grote boten” onder ons : Op 17 oktober 2009 wordt de grote ponton op den droge gezet !!!! Dit houdt in dat vanaf die datum er geen jachten meer kunnen bovengehaald worden.  Dus wie zijn bootje op de kant wil zetten bij VVW-Kruibeke dient dit te doen voor 17 oktober 2009.   Hou daar rekening mee en maak zo vlug mogelijk je voorkeursdatum aan de (hulp)terreinmeester bekent. Zij zijn dag en nacht bereikbaar op volgende nummers:  0486 420 213 (Willy) of 0477 292 069 (Leon).

Hek sluiten

Ondanks onze herhaaldelijke vraag steeds het hek te sluiten – niet alleen van de slipway  maar ook van de botenparking – stellen wij herhaaldelijk vast dat er een hek blijft openstaan. Daarom nog eens me aandrang : voor de weekdagen, sluit ten alle tijden het hek, ook als je gaat varen ! Als je op zaterdag- of zondagavond vermoed dat je de laatste uit het water bent, sluit dan zeker !!!

Clubuitbating: Anita en Ronny

De regelmatige bezoeker van onze clubbar moet het al opgevallen zijn: het is al een tijdje geleden dat we Anita en Ronny  nog eens een keer zagen ! Inderdaad, wegens gezondheidsperikelen (het “kalm aan” moeten doen van de dokter) hebben zij besloten om te stoppen met ons te bedienen met drank en hapjes, wij hebben daar spijt van….. Wij willen hen echter oprecht danken voor de goeie zorgen en de energie die zij in ons staken.  Bedankt Anita, bedankt Ronny.

Hierdoor zijn we wel genoodzaakt om uit te kijken naar nieuwe uitbaters. Op het moment dat we deze regels tikken hebben we nog geen gevonden, wel enkele depanneurs : Ingrid en Patrick gaan zoveel mogelijk de “vrije” weekends invullen en er is ook Chiara met mama Christel en Gunther – hielpen reeds voorheen op drukke dagen – die bereid is om in te springen. Ook hen zijn we dankbaar om ons uit  de (drank)nood te helpen.

Nieuwe vuilcontainer

Sinds enkele weken hebben we een grote vuilcontainer, zon’ ding op wieltjes. We willen hier duidelijk stellen dat deze container ENKEL mag gebruikt worden voor afval van het CLUBLOKAAL. Het is verboden daarin privé-afval of afval geproduceerd door onderhoud van of werken aan de boot, daarin te storten. Om dat we weten dat onze leden nog al meegaand zijn, zijn we zeker dat ieder dat zal respecteren en om de discipline nog te versterken  hebben we er een slot aangehangen ………………

Oudejaarsavond in het clublokaal

Ook dit jaar vieren we van oud naar nieuw in het clublokaal ! Na het wegvallen van Andy en zijn team was het vorig behelpen met een buffetmaar deze keer hebben we iemand, ook met personeel, gevonden die voor ons zal koken en ons bedienen. Wacht niet te lang om in te schrijven, de plaatsen zij immers beperkt. Voor alle info kan je terecht bij feestvarken Peter- 0476 316 402.